Noul site Tree.ro »

Aplicaţie Intranet şi Extranet - Arctic - Customer PortalSistem Intranet/Extranet care permite comunicarea mai eficientă şi rapidă între departamentele companiei, angajaţii şi partenerii acesteia, minimizând timpul şi costurile investite.

Aplicaţie E-Logistică - Intrepid - Business SolutionsAplicaţie e-logistică ce permite gestionarea stocurilor de produse şi managementul procesului de livrare a comenzilor, fără a suplimenta personalul.

Aplicaţie CRM - FXOnline JapanFXOnline este o platformă de tranzacţii cu acces nelimitat în timp real la pieţele de schimb valutar.

Studiu de caz ASP - NetRealSistemul NetReal este o platformă de generare de website-uri pentru agenţi imobiliari din SUA şi Canada.

Studiu de caz Piete Verticale - Vacation Home RentalsVacationHomeRentals este un portal de oferte turistice care facilitează comunicarea între ofertanţi şi cei care vor să închirieze locaţii turistice.

Aplicatie CMS - ProTV.roProTV.ro este o aplicaţie CMS care facilitează actualizarea informaţiilor de pe paginile website-ului de către personalul companiei.

Analiza sectorului financiar in spatiul virtualStudiul realizat de TreeWorks si-a propus sa analizeze prezenta online a institutiilor din domeniul bancar din Romania.

Analiza societatilor de asigurare in spatiul virtualStudiul realizat de TreeWorks analizeaza prezenta online a primelor 10 societati de asigurare de pe piata financiara romaneasca.

ZeList: vocile din blogosfera sunt purtatorii tai de cuvant!Importanta crescanda a comunicarii in mediul online nu mai poate fi negata. Avand in vedere ca aici se exprima in real-time cele mai sincere si necenzurate opinii, monitorizarea acestui spatiu devine esentiala.