Noul site Tree.ro »

Cream valoare pe Internet.

Intelegem ce functioneaza si ce nu functioneaza pe Internet. Ne dam seama cum interactioneaza un utilizator cu un site. Stim cum pot fi optimizate fluxurile de informatie intr-un site pentru ca vizitatorii sa devina cumparatori, iar administratorii sa-l poata gestiona eficient. Intr-un cuvant, stim cum sa cream si cum sa promovam un produs care sa va multumeasca. Dar mai ales sa ii multumeasca pe clientii dumneavoastra.

Nu ne temem sa ne exprimam ideile si sa va spunem adevarul daca consideram ca gresiti. Pentru ca in joc sunt banii si reputatia dumneavoastra, iar noi le respectam.

Daca ar fi sa ne definim credo-ul intr-o singura fraza, aceasta ar fi: "Relatii de lunga durata, bazate pe comunicare si incredere intre noi ca furnizori si dumneavoastra ca beneficiari."

Nu intamplator ne-am ales un copac drept logo. Copacul intruchipeaza viata care se dezvolta continuu, fiind in acelasi timp si un simbol al stabilitatii. Asa cum un copac creste pe masura trecerii anilor si isi sporeste valoarea datorita roadelor pe care le da, asa si noi dorim ca relatiile dintre noi si dumneavoastra sa se dezvolte si sa aduca rezultate de-a lungul timpului.