Noul site Tree.ro »

Daca site-urile de anunturi tind sa inlocuiasca din ce in ce mai mult rubrica de publicitate din ziare, atunci pietele verticale sunt urmasele mai evoluate ale cataloagelor de afaceri.

Avantajul pietelor verticale? Actualizare continua (nu doar o data sau de doua ori pe an), disponibilitate oriunde si oricand (inclusiv pe telefonul mobil, daca se doreste acest lucru), spatiu de promovare a produselor sau serviciilor mult mai extins, facilitati de interactionare si de monitorizare.

O piata virtuala reprezinta agregarea pe Internet a informatiilor de contact si a produselor/serviciilor unui numar mare de companii care activeaza in acelasi domeniu. Reprezinta, daca vreti, o expozitie non-stop pe care oricine o poate accesa de la biroul sau.

TreeWorks a realizat pentru industria constructiilor din Romania, cea mai vizitata destinatie, BuildZone.ro. Tot noi am creat VacationHomeRentals, un site ce agregheaza ofertele de case de vacanta a mii de proprietari.

Pentru mai multe detalii, puteti citi whitepaper-ul de strategie: PieŇ£ele Verticale. Studiu de caz: Studiu de caz Piete Verticale - Vacation Home Rentals.