Noul site Tree.ro »

ESunkar

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
ESunkar este un portal B2B de licitatii inverse pentru servicii de printari si brodari de materiale promotionale.

Obiective:
Clientul, o companie nord-americana, a dorit ca acest portal sa fie si un magazin virtual de articole de imbracaminte care sa fie integrat cu un sistem de plati online si sa aiba un sistem complet de publicitate online (bannere, newslettere).

Solutia:
Acest portal complex, pentru care s-a dorit o solutie completa (realizare tehnica, hosting, creare identitate vizuala, creare materiale promotionale si bannere, optimizare pentu motoarele de cautare), a fost dus la bun sfarsit de TreeWorks intr-un timp record de 6 saptamani.

Portalul include pe langa principalul sistem de licitatii inverse si sistemul de acordari de punctaje (feedback) atat pentru providerul de servicii cat si pentru cumparator, si un sistem de schimburi de mesaje intre licitatori si cumparatori si un sistem de plati online.

Magazinul virtual poate fi folosit atat de catre clientii sitului cat si de alti utilizatori, plata si comenzile fiind procesate direct pe site. Modulul de administrare permite o cunoastere exacta a cumparatorilor si providerilor de servicii, membrilor activi care au platit taxa de inscriere, a licitatiilor in curs, licitatiilor care au fost acceptate si gradul lor de realizare, a comenzilor care s-au facut si care s-au indeplinit.