Noul site Tree.ro »

Unei femei frumoase i se pot ierta multe.

Chiar daca aforismul de mai sus poate considerat o dovada de misoginism, sa recunoastem ca de cele mai multe ori oglindeste un adevar.

In acelasi fel se pot trece cu vederea unele scapari si unui site cu un aspect deosebit. Pana la proba contrarie, designul profesionist al unui site indreptateste vizitatorul sa creada ca in spatele lui se afla o firma profesionista cu resurse semnificative, care este capabila sa ofere produse si servicii de calitate.

Similar, un design mediocru diminueaza capitalul de incredere al unei firme, la fel cum un om neglijent imbracat poate pierde mult in societate. Fireste, aspectul nu este totul. Exista atatea femei frumoase care isi destrama magia la primul cuvant, dupa cum exista site-uri care iti iau ochii in prima instanta, insa in care apoi nu te poti descurca absolut deloc.

Noi credem ca designul este in primul rand o arta de organizare a informatiei comunicate. Este o arta de structurare a continutului in functie de preferintele si particularitatile grupului tinta, astfel incat continutul sa comunice nu numai la nivel rational, ci si la nivel subconstient emotional.

Poate ca idealul ar fi sa avem niste designeri telepati. Insa pana atunci ne multumim cu designerii nostri, care au calitati empatice dovedite si pot vedea site-ul dumneavoastra prin ochii celor carora li se adreseaza.