Noul site Tree.ro »

Realizarea unui proiect complex pe Internet poate fi asemanata cu un santier de constructii. Programatorii sunt inginerii constructori, designerii sunt cei care se ocupa de aspectul constructiei si de proportiile ei, in vreme ce coordonatorii de proiect pot fi asemanati sefilor de santier. Fireste, comparatia nu este perfecta, insa important este sa intelegeti ca un proiect poate avea costuri mai ridicate sau mai scazute, rezultate mai bune sau mai putin bune si un timp de realizare mai lung sau mai scurt in functie de cei care il coordoneaza.

La TreeWorks, nu ne laudam cand spunem ca experienta noastra este foarte extinsa. Putem sa vedem intr-un proiect complex regularitatile si pattern-urile intalnite la proiecte anterioare. Iar acest lucru va transforma un proiect problematic intr-un proiect bine organizat si usor de realizat si de dus la capat.

Cu alte cuvinte, suntem ca un arhitect de zgarie-nori. Un arhitect care a construit deja zece zgarie-nori il va construi si pe al unsprezecelea fara probleme, in vreme ce un arhitect care a construit pana acum doar case de vacanta va intampina probleme serioase.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Studiati portofoliul nostru si comparati-l cu proiectele pe care le aveti in minte.