Noul site Tree.ro »

Respiram aer si Internet in parti egale. Navigam pe web cel putin zece ore pe zi, cunoastem domeniul mai bine decat ne cunoastem propriul buzunar, suntem la curent cu toate noutatile in materie, fie ca este vorba de Internetul romanesc sau de cel mondial.

Ne place ce facem, iar acest lucru se vede in realizarile noastre.

TreeWorks nu este o firma cu sute de oameni si zeci de sedii, insa atmosfera degajata si calitatile deosebite ale tuturor membrilor echipei noastre garanteaza rezultate de exceptie. Se rade mult, se invata mult, se munceste si mai mult.

Uneori ne trezim stand cu orele in fata unui televizor, la o cafea, o inghetata sau o bere (in afara programului, bineinteles). Insa nici atunci nu pierdem din vedere scopul nostru. Un mediu degajat este intotdeauna necesar pentru a da randamentul maxim.

Am putea sa va insiram aici o lista de specializari si de titluri pretioase, doar pentru a va impresiona. Insa nu o vom face. Va spunem doar ca le avem si ca oricand va putem pune la dispozitie CV-urile noastre sau referinte de la cel putin zece clienti sau parteneri.

Dar asta conteaza mult prea putin! Ce conteaza cu adevarat este sa ai bun simt, o continua dorinta de perfectionare si sa faci, pe cat mai mult posibil, ceea ce iti place.

Echipa TreeWorks