Noul site Tree.ro »

PrimaTV.ro, relansat sub o alta infatisare


21 Iulie 2008

Noul site creat de TreeWorks este organizat in sectiuni specifice unui website media de divertisment (emisiuni, filme, vedete, program TV, concursuri, jocuri) si permiteĀ  inserarea de materiale multimedia si de galerii de imagini in paginile relevante.

Tinandu-se cont de faptul ca legatura stransa cu publicul tinta este o caracteristica a brandului, site-ul contine o mare varietate de modalitati de interactionare cu acesta. Vizitatorii pot afla oricand detalii despre toate emisiunile Prima TV si despre realizatorii acestora, pot primi saptamanal pe e-mail cele mai importante stiri, precum si alte informatii utile iar, intrand pe blog, pot citi si comenta opiniile vedetelor preferate.

TreeWorks a realizat, folosind platforma sa de Content Management System, un website complex, ale carui sectiuni sunt usor de innoit prin intermediul unei interfete administrative care poate fi folosita fara cunostinte specializate in domeniul calculatoarelor. Site-ul dispune si de solutia NoPrimeTime ce permite monetizarea eficienta a continutului video online prin introducerea reclame.