Noul site Tree.ro »

Adevarul.ro, un nou site de la TreeWorks


29 Septembrie 2008

Intelegand nevoia publicatiilor de a isi intari prezentele online, Adevarul ofera cititorilor sai o platforma online complexa, impartita in mod coerent in sectiuni usor de accesat urmand un design integrat, modern si lizibil.

Site-ul este astfel impartit incat sa ofere pe pagina home cele mai importante stiri, comentarii, analize politice dar si materiale exclusiv marca Adevarul. Celalalte rubrici ale site-ului Adevarul.ro sunt: actualitate (regionala, nationala), sport, financiar, international si societate.

Adevarul.ro este dezvoltat pe o platforma Content Management System marca TreeWorks si reuneste toate facilitatile web 2.0 de care un site media ar putea avea nevoie.

TreeWorks a realizat pentru Adevarul Holding atat noul site al publicatiei Adevarul cat si un sistem intranet complex urmand sa lanseze in perioada urmatoare site-ul Foreign Policy Romania. Foreign Policy este editia romaneasca a prestigioasei publicatii americane si doreste sa puna la dispozitia cititorilor analize internationale din domeniul politicii si economiei globale.