Noul site Tree.ro »

Gustos.ro s-a relansat!


10 Mai 2008

Schimbarea site-ului a pornit de la dorinţa de a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor. Site-ul s-a dorit a fi un portal mult mai atractiv, unde utilizatorii pot găsi conţinut editorial de calitate. Schimbarea a pornit de la un nou layout, completat de un design glossy. De asemenea, şi conţinutul site-ului a cunoscut modificări. Politica editorială a Gustos.ro s-a schimbat iar, din 10 mai 2008, portalul culinar s-a axat pe articole de calitate, din sfera sfaturilor culinare, a istoriei anumitor alimente şi a sfaturilor referitoare la alimentaţie. Beneficiind de conţinut original de calitate, actualizat periodic, utilizatorii Gustos.ro se pot, de asemenea, abona la newsletter-ul săptămânal, ce le oferă cele mai noi articole scrise de echipa Gustos.ro, propuneri de reţete şi sugestii de restaurante.

"Noul Gustos.ro vine cu o bază de date de reţete considerabilă, recenzii de restaurante şi, nu în ultimul rând, articole proaspete despre subiecte de interes în rândul comunităţii noastre. Design-ul nou al site-ului completează schimbarea editoriala", spune Alina Marin, Project Manager Gustos.ro.

Gustos.ro este cel mai important portal gastronomic din România, având constant un număr de vizitatori unici mai mare decât principalele site-uri concurente. În luna august 2008, Gustos.ro a înregistrat 194.493 de vizitatori unici, 301.724 de vizite şi un număr de 1.563.845 de pagini afişate.