Noul site Tree.ro »

Noul site ProTv


26 Septembrie 2006
Noul site ProTv

La un an dupa initierea colaborarii cu cel mai important trust de presa din Romania, TreeWorks a realizat o noua versiune de website pentru postul cu cea mai mare audienta din tara – ProTv.

Noul portal reprezinta o desprindere categorica de formatul traditional practicat de extensiile pe internet ale canalelor de televiziune din Romania, fiind nu doar o interfata de prezentare a vedetelor si programelor postului, ci si un canal media in sine.

Prin modul in care ProTv a alocat un numar semnificativ de resurse pentru sustinerea acestui proiect, noul website se configureaza ca fiind cel mai important canal de informare generala pe internetul romanesc.

Pentru a gestiona cantitatea masiva de informatie, Treeworks a realizat un CMS complex care sa permita gestionarea eficienta a articolului si a surselor foto, video, audio, precum si a partii de inter-relationare si cross promoting cu alte canale pe internet ale trustului.

Sistemul este dublat de posibilitatea utilizatorilor de a veni cu un continut participativ (users generated content) prin intermediul blogurilor puse la dispozitie de noul format.

De asemeni, sectiunea MyProTv din noul site permite stocarea si filtrarea personalizata a informatiilor de catre utilizatori prin intermediul feedurilor RSS si a salvarii stirilor favorite.

Alte facilitati sunt: feed RSS pe diferite canale, alertele bazate pe tag-uri, cautarea complexa, continutul accesibil pe device-uri mobile etc.

Portal conceput si realizat in totalitate de TreeWorks (proiectare, design, programare, implementare), noul ProTV.ro se configureaza ca un nou pas in evolutia internetului romanesc, subliniind leadership-ul pe care ProTv l-a practicat mereu.