Noul site Tree.ro »

Zelist.ro - premiat la toate festivalurile Internetului romanesc in anul 2008


12 Noiembrie 2008

La inceputul lunii octombrie Zelist a participat la Webstock, eveniment despre “blogging si fenomenul web 2.0, eveniment unde au fost decernate premii pentru site-urile din Noul Internet”. Zelist a fost desemnat castigator la categoria Content Aggregation.

A urmat apoi Internetics, cel mai cunoscut festival din România “care premiază eficienţa pe Internet”. Zelist a participat si a obtinut doua premii: premiul la Categoria Servicii Altele si premiul special Microsoft pentru Inovatie
Recent s-a desfasurat evenimentul RoNewMedia, in cadrul caruia au fost premiate websiteurile care “redefinesc standardele de excelenţă şi schimbă regulile în lumea comunicaţiilor online”- asa cum prezizeaza organizatorii. Zelist s-a bucurat de aprecierile juriului care l-a ales castigator la categoria User`s best friend.

ZeList este cel mai important top al blogosferei romanesti, urmarind peste 20.000 de bloguri si peste 40 de surse media online. Topul este calculat saptamanal printr-un algoritm complex in functie de numarul de link-uri si trackback-uri, numarul comentariilor si cel al tag-urilor pe care le inregistreaza fiecare blog.

ZeList continua sa se imbunatateasca prin lansarea barometrului lunar al blogosferei (ajuns la editia a treia) care contine informatii relevante despre cele mai discutate subiecte pe bloguri. Pentru o mai buna comunicare ZeList a lansat si un blog care contine noutati despre proiect si raspunsuri la intrebarile utilizatorilor.