Noul site Tree.ro »

Treeworks a castigat doua premii Internetics


19 Octombrie 2006

Strategia s-a axat pe incercarea de a ne diferentia ca specialisti in organizarea de content, cu programarea si designul aferent, si nu ca agentie web. Competentele TreeWorks se focuseaza pe zona de content-delivery. Portalul protv.ro a demonstrat faptul ca TreeWorks prefera sa aplice identitati in Internet, si nu sa le creeze de la zero. Incercam sa ne apropiem de designul industrial, adica structuram informatie inteligent, pentru a facilita consumul acesteia.

“Am vrut sa demostram ca suntem web-developeri buni (prin web-developeri intelegand abordare strategica a temei, super-skills in programare si design focusat pe uzabilitate). Sper ca premiul pentru Best Practices - care ar fi echivalentul pe zona de WebSpace al agentiei anului, sa demostreze asta”, declara Catalin Tenita, Managing Partner TreeWorks.

Trofeul Platinium Icon Best Practices, care se acorda lucrarilor exceptionale inscrise in categoria Web Space, demonstreaza ca practicile folosite de TreeWorks sunt inovative si avansate. Portalul protv.ro marcheaza o desprindere de formatul traditional folosit pentru canalele de informare generala, protv.ro fiind acum un canal media in sine.

Studiul de caz despre realizarea site-ului protv.ro fi citit la: http://www.tree.ro/ro/studii-de-caz/aplicatie-cms-protv-ro.html.