Noul site Tree.ro »

TreeWorks lanseaza Centras


11 Decembrie 2006

Constientizand ca internetul este cel mai important mediu de relationare cu publicul tinta al programelor realizate de ei, precum si cu presa si cu potentialii finanatatori ai programelor lor, obiectivul CENTRAS a fost realizarea unei prezente consistente pe internet.
De asemenea, membrii CENTRAS au constientizat faptul ca pentru crearea unei imagini pe internet, oglindirea activitatilor pe care organizatia le realizeaza este o parte importanta a procesului de transparentizare institutionala si a utilizarii fondurilor primite ca finantari sau donatii.
Site-ul CENTRAS a dorit sa ofere o serie de facilitati importante, cum ar fi baza de date cu organizatiile nonprofit, programe de voluntariat, etc.

TreeWorks a realizat un portal informational dedicat, care sa poata fi usor actualizat de catre oricare dintre membrii staff-ului CENTRAS.
Accentul s-a pus pe prezentarea intr-o forma usor de consumat a continutului scris si a documentelor in format pdf sau word. De asemenea, s-a pus accentul peĀ  posibilitatea de extindere facila a continutului si pe organizarea structural-functionala a principalelor sectiuni in asa mod incat sa permita accesul facil al tuturor persoanelor interesate, inclusiv al celor cu dizabilitati.
Tehnologiile folosite au la baza un Content Management Sistem propriu, dezvoltat in PHP, MYSQL, Java Script, HTML,AJAX.