Noul site Tree.ro »

TreeWorks lanseaza PRO CINEMA


23 Ianuarie 2008

Dorind sa pastreze o legatura permanenta cu telespectatorii sai, PRO CINEMA ofera acestora o platforma complexa unde pot gasi toate informatiile ce-i intereseaza, atat despre programul postului cat si despre lumea filmului in general. Vizitatorii sunt informati in timp real in legatura cu filmele si serialele ce ruleaza pe post, precum si cu cele mai recente stiri din cinematografia internationala.

Pentru a spori interactivitatea cu telespectatorii sai, PRO CINEMA ofera acestora recomandari zilnice, un top al productiilor pe care le pot urmari, precum si o sectiune de bloguri unde isi pot exprima parerile despre cele mai controversate subiecte cinematografice ale momentului.

Folosind platforma sa de Content Management System, TreeWorks a realizat un site prietenos si dinamic, ale carui sectiuni sunt usor de actualizat prin introducerea de stiri, galerii foto, recomandari zilnice, articole, evenimente. In plus, TreeWorks a  facut posibila optimizarea pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare pentru cuvinte-cheie relevante.