Noul site Tree.ro »

Locul I pentru ZeList Monitor si Plimbarescu.ro


20 Septembrie 2010

La editia din 2010 a Webstock Awards, TreeWorks a castigat locul I cu toate cele trei proiecte inscrise in competitie: ZeList Monitor, Plimbarescu.ro si Inna Twitter Uncovering Game. “Premiile Webstock saluta cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultima perioada” - dupa cum ne spun organizatorii.

ZeList Monitor a luat primul loc la sectiunea Utility. Lansat la inceputul acestui an in versiune private beta, serviciul de monitorizare al ZeList.ro s-a bucurat inca de la inceput de atentia profesionistilor din online, avand deja drept clienti companii importante de pe piata romaneasca. ZeList Monitor este o platforma de monitorizare a reputatiei brandurilor ce permite celor interesati sa aiba o viziune de ansamblu a social media din spatiul .ro, precum si a impactului asupra brandurilor.

Locul I a fost primit si de Plimbarescu.ro, la sectiunea User Generated Content. Lansat de curand, Plimbarescu.ro este locul unde iubitorii de calatorii se intalnesc pentru a povesti despre experientele si impresiile lor de calatorie. Site-ul are un grad mare de interactivitate si uzabilitate.

Primul loc a fost adjudecat si la categoria Microblogging Projects, printr-un joc pe Twitter dezvoltat de TreeWorks pentru clientul Empire Music Management. Pentru promovarea aparitiei in revista FHM a cantaretei Inna, in editia din mai 2010, avand-o pe Inna pe prima pagina si aceasta aparand intr-un editorial/pictorial special, s-a realizat o aplicatie de Twitter care lega vizualizarea uneia dintre fotografiile din revista de numarul de “followers”.