Noul site Tree.ro »

Website AcasaTv


15 Noiembrie 2006
Website AcasaTv

Noul site are o interfata prietenoasa, ilustreaza valorile de brand ale postului, este organizat in sectiuni specifice oricarui mare website media (vedete, emisiuni, seriale, filme, program si forum) si are un continut usor updatabil.

Tinandu-se cont de faptul ca este website-ul unui post de nisa destinat femeilor, Acasatv.ro se axeaza mai mult pe partea de divertisment si contine o mare varietate de modalitati de interactionare cu publicul tinta. Vizitatorii pot afla oricand detalii despre toate emisiunile Acasatv si despre realizatorii acestora si pot citi pe site sau  primi saptamanal pe e-mail cele mai firbinti stiri despre actorii din filmul sau telenovela preferata.

De asemenea, situl cuprinde fisiere video care prezinta emisiunile si filmele oferite de AcasaTv, iar sectiunea Download ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si downloada postere cu protagonistii din telenovelele si filmele preferate si coloana sonora a acestora.

Folosind platforma sa de Content Management System, TreeWorks a realizat un website prietenos ale carui sectiuni sunt usor de innoit prin intermediul unei interfete administrative care poate fi folosita fara cunostinte specializate in domeniul calculatoarelor.