Noul site Tree.ro »

ZeList.ro si Gustos.ro premiate


30 Octombrie 2008

Premiile Internetics 2008 au fost acordate iar TreeWorks a castigat trei premii pentru proiectele Gustos.ro si ZeList.ro.

ZeList.ro a primit premiul la categoria ,,Servicii- Altele'' si premiul special ,,Microsoft pentru inovatie''. Site-ul Gustos.ro a obtinut premiul la categoria ,,Lifestyle''. Cele trei premii se adauga proiectelor castigatoare din anii trecuti aratand dedicarea si seriozitatea implicarii in dezvoltarea acestora.

ZeList este un top al blogurilor romanesti calculat in funtie de ,,link love'' avand peste 20.000 de bloguri. ZeList.ro este inovativ pentru ca este mai mult decat un simplu top in functie de trafic. El este un top al importantei blogurilor in functie de aparitiile in blogroll-uri, trackback-uri, importanta acestora la randul lor etc.

Gustos.ro este cel mai important portal gastronomic din România, având constant un număr de vizitatori unici mai mare decât principalele site-uri concurente. De curand a fost lansat si un micro-site pe tema alimentatiei sanatoase, sanatos.gustos.ro.