Noul site Tree.ro »

Printre alti factori, spiritul ludic este "vinovat" de rapiditatea cu care computerele si Internetul au cucerit lumea. Cu alte cuvinte, au trezit copilul din sufletul nostru. Iar aceasta magie este vizibila cel mai clar in cazul produselor multimedia interactive. Poate ca aceasta este si explicatia faptului ca industria jocurilor este pe cale sa depaseasca cifra de afaceri a industriei cinematografice.

Iar daca jocurile vor tinde sa ia locul filmelor, cartile, si in special manualele, vor fi inlocuite de produse de edutainment, acele produse care combina educatia cu divertismentul. Propunand paradigma invatatului ca joc, aceste produse cuceresc cu "magia" lor atat copiii, cat persoanele mature.

Combinarea filmelor, textelor, imaginilor, animatiilor, chestionarelor interactive si materialelor audio etc. da nastere unor produse educationale complet diferite de vechile manuale cu cateva ilustratii alb-negru. Asemenea produse multimedia pot fi folosite si ca CD-uri de prezentare pentru firme prestigioase.

In acest domeniu, TreeWorks a realizat Enciclopedia Virtuala I.L. Caragiale, Enciclopedia Virtuala Constantin Brancusi, Istoria Radiofoniei Romanesti - Inceputuri - 1928-1944, Enciclopedia Virtuala Nichita Stanescu, Arhiva Nationala De Filme - CD Aniversar, Curat Caragiale! Parol!. Enciclopedia virtuala Constantin Brancusi si enciclopedia virtuala I.L. Caragiale au adus TreeWorks premiul IT&C pentru cel mai bun produs cu continut cultural in anul 2002.