Noul site Tree.ro »

Ana si Danut in taramul fermecat

Descrierea Proiectului


Descrierea proiectului:
 “Ana si Danut in taramul fermecat” este un CD multimedia pentru copii prescolari. CD-ul cuprinde 12 jocuri educationale care ii familiarizeaza pe acestia cu lucrul cu calculatorul, alfabetul si cifrele si le stimuleaza atentia, memoria si creativitatea.

Obiective:
TreeWorks si-a dorit sa creeze un produs multimedia pentru copii, cu o interfata intuitiva facuta special pentru cei mici.

Solutia:
TreeWorks a creat  un CD multimedia in care s-a imbinat miscarea, culoarea, si sunetul. Acesta cuprinde o poveste si 12 jocuri care au ca scop dezvoltarea memoriei vizuale, concentrarea atentiei, constanta vointei, imbunatatirea spiritului de observatie, etc. procesul de invatare fiind deghizat intr-o joaca placuta.

CD-ul este  foarte usor de utilizat de catre copiii, avand posibilitatea de a rula singur. In acelasi timp are o interfata intuitiva facuta special ca cei mici, cu ajutorul mouse-lui, sa isi poata alege usor optiunile.

Fiecare joc are un rol de invatare (pestisorii ii invata sa numere, dirijorul le arata notele, baloanele si dragonul le arata alfabetul) sau de imbunatatire a spiritului de observatie si atentiei  (copiii trebuie sa descopere adevarata identitate a fluturilor, sa gaseasca oita ascunsa etc.)