Noul site Tree.ro »

Soluţii de Tip ASP (Application Service Provider)ASP-ul este soluţia web perfectă: rapidă, ieftină, uşor de folosit, accesibilă oricărui utilizator.

Pieţele VerticalePieţele verticale sunt centre virtuale de informaţii, produse şi servicii din aceeaşi ramură care se află permanent la dispoziţia clienţilor.

Soluţii de Intranet şi ExtranetComunicare corporativă eficientă, productivitate crescută a angajaţilor, o mai bună colaborare cu partenerii? Răspuns: Aplicaţii Intranet şi Extranet.

Managementul Relaţiilor cu Clienţii pe InternetEconomie de timp, fidelizarea clienţilor, scăderea costurilor, creşterea profitului: CRM este soluţia eficientizării procesului de administrare a relaţiilor cu clienţii.

Sisteme de Administrare a Conţinutului pe InternetConţinut neactualizat, interfaţă administrativă greu de folosit? Lipsa cunoştinţelor de programare? Soluţia: o aplicaţie CMS.

Un site web de succes de la conceptualizare la lansareMarketingul pe internet nu mai este o alegere, el a devenit o necesitate pe piaţa din zilele noastre. Vrei un website de succes?
Solutia: Planificarea conţinutului web

Probleme de uzabilitate in crearea siturilor si a aplicatiilor web-basedUn site confuz şi greu de utilizat?
Pentru cele mai bune rezultate este recomandată folosirea unei varietăţi de metodologii de uzabilitate.

Planificarea, elaborarea, structurarea şi organizarea conţinutului pentru mediul onlineCalitatea conţinutului este motivul pentru care un utilizator alege un anumit site şi explică de ce l-a ales pe acela şi nu pe altul.

Dezvoltarea campaniei de internet direct mail şi analiza rezultatelorMarketingul prin email este o metoda eficienta de comunicare cu clientii, potentialii clienti si partenerii de afaceri, avand ca prim obiectiv cresterea vanzarii de produse si servicii.

Blogurile – Metode alternative de comunicare si promovare pentru corporatiiBlogul ca metoda de promovare /interactionare face parte din noua generatie de aplicatii de software. Desi în ceea ce priveste blogurile personale piata se largeste repede, la nivel corporatist înca nu putem vorbi de o acoperire uniforma a pietei.

Blogurile: ca sa fii sigur ca mesajul tau isi atinge tinta!Intr-o era a comunicarii democratice, fiecare persoana devine un potential vector de influenta, un lider de opinie ce are nevoie de un singur lucru pentru a-si face auzita vocea: un mediu de exprimare propice.