Noul site Tree.ro »

In conditiile in care Internetul a devenit pentru multi dintre noi un instrument la fel de utilizat cum era radioul pentru bunicii nostri, nici unul dintre jucatorii publici nu-si poate permite sa ignore comunicarea online.

De altfel, legislatia romana si europeana cere tuturor autoritatilor publice centrale sa aiba instrumente de comunicare online.

In aceeasi nota, nici o organizatie neguvernamentala serioasa nu poate sa dea dovada de lipsa de transparenta. Mai mult decat orice alta forma de comunicare, Internetul asigura aceasta transparenta, si, totodata, mentine contactul intre membrii organizatiei sau intre o organizatie si finantatorii ei, oferindu-i astfel o viteza de reactie foarte rapida si vizibilitate in media.

TreeWorks a realizat site-uri web pentru entitati guvernamentale (Oficiul Central De Stat Pentru Probleme Speciale), institutii de educatie (Universitatea Gheorghe Cristea), organizatii non-profit care se ocupa cu protectia minoritatilor (Minority.ro) sau cu protectia libertatii de constiinta (Humanism.ro), acestea fiind site-uri web informative care permit actualizarea facila a continutului prin intermediul unor sisteme de administrare a continutului.