Noul site Tree.ro »

Internetul este Babel si libraria din Alexandria in acelasi timp. Poate chiar libraria Babel (text in engleza).

Esential este cum sa separam informatia relevanta din noianul de date fara semnificatie. Cum putem sa structuram parcursul intr-o biblioteca virtuala astfel incat sa apara natural, ca un joc de copii. Cum putem sa folosim puterea calculatoarelor pentru a determina care sunt cele mai probabile informatii pe care le cauta cineva.

La TreeWorks ne-am specializat in crearea unor astfel de sisteme. Pentru noi, information clustering, colaborative filtering sau information retrieval (arta si stiinta de a cauta informatii in documente) sunt teme uzuale. Am creat un framework care sa permita actualizarea in timp real a unui site, folosind o interfata online cu diferite nivele de acces.

Stim cum sa procesam volume mari de informatie pentru a returna date relevante in cautari. La fel, stim cum sa realizam aplicatiile pentru a optimiza continutul pentru motoarele de cautare. Stim cum sa structuram informatia (information architecture) astfel incat utilizatorii sa gaseasca rapid ceea ce cauta.

Printre realizarile noastre in acest domeniu se numara: ProTV, Gustos.ro, CheetahFind si TheaterOffers.com.

Pentru mai multe detalii, puteti citi whitepaper-ul de strategie: Sisteme de Administrare a ConĊ£inutului pe Internet. Studiu de caz: AplicaĊ£ie CMS - ProTV.ro.