Noul site Tree.ro »

OCSPS.ro

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:

Prin intermediul website-ului OCSPS.ro "Oficiul Central De Stat Pentru Probleme Speciale" sunt prezentate: misiunea oficiului, atributiile acestuia, istoricul, reglementarile NATO si U.E., organigrama acestuia, legislatia in vigoare, precum si un istoric al activitatii si proiectelor intreprinse de O.C.S.P.S.

Obiective:
Oficiul Central de Stat pentru Proiecte Speciale a dorit realizarea acestui website pentru a beneficia de o prezenta online prin care sa comunice mass-mediei si opiniei publice activitatile specifice acestei institutii, si in acelasi timp sa relationeze cu birourile din teritoriu. S-a urmarit realizarea unui website usor administrabil in care informatia sa fie accesibila pentru cetateni, indiferent de pregatirea acestora.

Solutia:
Website-ul este usor de administrat prin intermediul interfetei web, orice operator putand introduce articole, documente, fotografii si adauga pagini web fara a fi necesare cunostinte de specialitate. Interfata vizuala a fost realizata astfel incat sa corespunda cu liniile directoare ale Ministerului Comunicatiei si Tehnologiei Informatiei privind website-urile web ale institutiilor publice.