Noul site Tree.ro »

Emergency Solutions

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Proiect conceput de TreeWorks pentru piata americana, EmergencySolutions.org este un sistem complex de generare de situri pentru serviciile in regim de urgenta (pompieri, politie, ambulanta).

Obiective:
Una dintre cele mai importante si complexe cerinte a fost generarea template-urilor astfel incat utilizatorii sa-si poata schimba look-ul/design-ul sitului printr-un singur click, iar continutul sitului sa ramana neschimbat. Proiectul a impus integrarea in portal a unui sistem de plati online pentru serviciile oferite utilizatorilor.

O alta cerinta a fost realizarea identitatii vizuale, alaturi de promovarea pe Web a acestui portal. Siturile generate contin sectiuni dinamice (articole, liste de personal) si pot fi upload-ate prin ftp pe orice alt cont de hosting.

Solutia:
Unul dintre cele mai complexe proiecte, conceput, dezvoltat si promovat in totalitate de TreeWorks, EmergencySolutions.org a adus noi abilitati tehnice atat programatorilor cat si designerilor nostri.

Tehnologii complexe de programare (clase de templaturi, wildcard DNS) si peste 50 de template-uri (design-uri) existente in acest moment ofera unui utilizator posibilitatea de schimbare grafica a sitului printr-un simplu click pana cand acesta ajunge sa faca o alegere satisfacatoare a design-ului sitului propriu. Modulul de administrare a siturilor utilizatorilor face extrem de usoara personalizarea si introducerea/modificarea/scoaterea diferitelor pagini pe care utilizatorul le are la dispozitie.

Siturile au sectiuni parolate precum si posibilitati de donatii online. Utilizatorii au la dispozitie un modul de marketare a sitului prin care pot sa-l promoveze prin trimiterea de newslettere propriilor clienti, si prin inscrierea in motoarele de cautare.