Noul site Tree.ro »

Pana la aparitia Internetului, domeniul afacerilor imobiliare si al turismului era unul in care agentiile aveau o pozitie dominanta ca intermediar pentru ca erau singurele care aveau accesul la informatie (baze de date cu proprietati, sisteme de rezervare de camere de hotel si bilete de avion).

Odata cu utilizarea pe scara larga a Internetului, agentiile imobiliare si turistice au pierdut din puterea de negociere, cei interesati putand sa gaseasca online, usor si rapid, informatia de care au nevoie.

Solutia la aceasta problema pentru firmele din domeniu este oferirea de servicii cu valoare adaugata - servicii care nu pot fi replicate usor de un sistem automat. La baza acestor servicii se afla buna reputatie pe care o companie trebuie sa si-o construiasca, reputatie ce se bazeaza pe profesionalism, incredere si o imagine perfecta.

TreeWorks a realizat acest fel de sisteme pentru industria imobiliara. Ne referim in primul rand la verticalul NetReal (platforma complexa generatoare de site-uri pentru agenti imobiliari NetReal.net, sistemul de marketing prin newslettere online NetRealinTouch.net, sistemul de marketing prin email de tip "drip mail" NetRealCampaigns, sistemul de realizare de prezentari online NetRealExpo si sistemul de furnizare al unor rapoarte informative din diferite zone pentru clientii agentilor imobiliari Local-Reports).

Pentru piata turistica TreeWorks a creat VacationHomeRentals.com, un portal complex ce ofera peste 5000 de case de vacanta si apartamente in toate colturile lumii.