Noul site Tree.ro »

NetRealinTouch.net

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Parte din familia produselor NetReal, NetRealinTouch.net este un sistem de marketing prin newslettere conceput pentru piata agentilor imobiliari americani si canadieni, care ofera atat platforma tehnica de sustinere a campaniilor, cat si continutul acestora.

NetRealinTouch.net ofera doua tipuri de newslettere: un newsletter lunar pentru clienti (contine informatii de specialitate despre vanzarea si cumpararea caselor, ipoteci, investitii imobiliare), si un newsletter saptamanal destinat clientilor potentiali (contine informatii de interes general despre familie, casa, gradinarit, sanatate) pentru crearea si mentinerea increderii in agent. Pe langa articolele de calitate alese sau scrise de echipa editoriala, newsletterele mai contin si informatii despre filme, carti, vreme si ratele ipotecare.

Obiective:
TreeWorks a urmarit realizarea unui sistem care sa fie usor de folosit inclusiv de catre acei membri care nu aveau cunostinte de operare a calculatoarelor. S-a dorit realizarea unei modalitati prin care sa se poata schimba template-urile newsletterelor fara a se modifica continutul. Membrii NetRealinTouch trebuiau sa aiba control asupra continutului newsletterelor, ei putand sa aleaga din selectia prezentata articolele dorite. Data de trimitere periodica trebuia sa poata sa fie fixata in functie de necesitati.

Solutia:
TreeWorks a creat un website cu o interfata intuitiva, foarte usor de folosit de catre membrii fara cunostinte in materie de operare de calculatoare.

Sistemul de creare si de administrare a listelor de emailuri a fost realizat astfel incat sa fie flexibil si accesibil, permitandu-se crearea unui numar nelimitat de liste specializate. Fiecare din aceste liste poate primi newslettere personalizate continand numai anumite categorii de articole, realizandu-se astfel campanii de marketing foarte bine tintite pe nevoile clientilor.Sistemul permite de asemenea trimiterea de emailuri individuale, facilitandu-se astfel o mai buna comunicare intre agent si client.

Membrii au la dispozitie o serie de template-uri profesionale cu care pot improspata aspectul newsletterelor. Reactia clientilor la newslettere poate fi monitorizata in amanunt prin intermediul unui modul complex si complet de statistici, continand atat date centralizate despre succesul intregii campanii, cat si date personalizate in functie de client.

Pe langa operatiunile de baza, de setare si de trimitere a campaniilor, NetRealinTouch pune la dispozitia membrilor niste aplicatii aditionale, cum ar fi posibilitatea de includere a continutului newsletterelor in website-ul propriu si generarea de formulare de inscriere la newsletter care pot fi inserate in orice website.