Noul site Tree.ro »

NetRealExpo.net

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Produsul NetReal, NetReal Expo, este o aplicatie online pentru agenti imobiliari din Statele Unite si Canada. Prin intermediul acestui sistem, se pot crea si administra prezentari vizuale controlate de la distanta.

Spre deosebire de alte produse asemanatoare, NetReal Expo a fost dezvoltat atat pentru agentii imobiliari, cat si pentru clientii acestora.

Datorita acestei optici, membrii website-ului pot crea prezentari profesionale in mai putin de 15 minute, pe care le pot prezenta clientilor prin intermediul internetului, in timp ce controleaza desfasurarea de la propriul calculator.

Obiective:
TreeWorks a avut doua obiective principale: minimalizarea efortului de a crea o prezentare si uneltele pentru a face acea prezentare cat mai impresionanta si mai eficienta.

Sistemul trebuia sa fie extrem de usor de folosit de orice membru, indiferent de nivelul de experienta in materie de internet si calculatoare, si sa permita controlul total asupra continutului.

Solutie:
Designul
website-ului este consistent cu linia promovata de celelalte produse NetReal, dar spre deosebire de acestea este mult mai bogat in culori. Se potriveste astfel cu orientarea website-ului, sprijinind si scotand in evidenta importata elementului vizual al oricarei prezentari. Prezentarile se creaza in pasi logici, iar utilizatorii au permanent la dispozitie ghiduri si sfaturi online.

Echipa de designeri a creat o intreaga galerie de template-uri acoperind o serie larga de teme. Indiferent de subiectul prezentarii, membrii vor gasi cu siguranta cel putin una care sa le satisfaca nevoile. Utilizatorii avansati pot de asemenea sa customizeze aceste template-uri, schimband paleta de culori, meniurile de navigatie si imaginile din header.

Prezentarile pot fi convertite in documente.pdf foarte usor. Astfel, clientii agentilor imobiliari pot reciti continutul offline, sau il pot printa si pastra. Prezentarile pot fi incluse in website-urile personale ale agentilor imobiliari, ceea ce permite diseminarea rapida si usoara a informatiei, putand fi gasite oricand de clienti. Membrii au la dispozitie unelte de monitorizare, putand afla cine si cand a vazut prezentarile si multe alte informatii.