Noul site Tree.ro »

Agentia Equinox

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Equinox.ro
este website-ul de prezentare al agentiei Equinox, una dintre cele mai importante agentii imobiliare din Ploiesti.

Obiective:
Clientul a avut nevoie de un site web nou care sa reflecte imaginea si valorile companiei. Platforma site-ului trebuia sa fie bazata pe sistemul de template-uri al portalului Imobiliare.ro.

Solutia:
Bazandu-se pe sistemul de template-uri al portalului Imobiliare.ro, TreeWorks a creat o identitate vizuala unica pentru agentia Equinox. Echipa noastra a pastrat compatibilitatea totala oferita de portal agentiilor sale partenere, oferind astfel clientului partile cele mai bune solutii.

Equinox.ro are o identitate vizuala puternica caracteristica unui website facut special, combinat cu sistemul recunoscut al portalului Imobiliare.ro, care permite o buna promovare pe internet a ofertelor agentiilor (mai ales prin interfata de client ImoAdmin).

Customizarea site-ului agentiei Equinox din Ploiesti reprezinta un exemplu de succes al integrarii serviciilor a doua firme ce ofera servicii pe internet (TreeWorks si Real Media), integrare ce a oferit clientului un produs de calitate la nivelul tendintelor actuale.

Dezvoltarea noului website s-a facut seamless, Equinox pastrand o conexiune permanenta cu Imobiliare.ro. Mai jos, puteti vedea o comparatie intre vechiul si noul website.