Noul site Tree.ro »

NetRealCampaigns

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
NetRealCampaigns
este un sistem complet de marketing prin email creat de TreeWorks special pentru piata imobiliara americana si canadiana. El permite trimiterea de campanii de "drip mail", care constau in trimiterea unui numar de emailuri personalizate, cu un continut tintit pe nevoile destinatarului. Aceste mesaje au o frecventa prestabilita si acopera o anumita perioada de timp. Desi aceste campanii se trimit de obicei prin intermediul unor aplicatii specializate, continutul lor este conceput in asa fel incat sa para scris special pentru destinatar, foarte personalizat.

NetRealCampaigns ofera atat suportul tehnic de trimitere a acestor campanii, cat si continutul lor.

Obiective:
TreeWorks a urmarit crearea unui sistem foarte usor de folosit, care nu necesita cunostinte specializate, aceasta fiind o caracteristica de baza a produselor NetReal. Sistemul trebuia sa permita administrarea facila de liste mari de emailuri, si controlul complet asupra continutului campaniilor care se trimit.

Solutia:
NetRealCampaigns a fost creat cu o interfata administrativa accesibila inclusiv membrilor fara cunostinte in materie de operare de calculatoare.

Listele de emailuri pot fi create si administrate cu usurinta. Se pot adauga emailuri atat manual, unul cate unul, cat si prin importarea listelor de emailuri din Outlook si Outlook Express. Campaniile se pot atribui atat listelor de emailuri cat si clientilor individuali, ajungandu-se astfel la satisfacerea cu precizie a nevoilor informationale ale acestora.

Membrii au control deplin asupra continutului campaniilor, ei putand modifica sau sterge mesajele existente, sau crea campanii noi. Echipa de designeri a creat o serie de template-uri profesionale, astfel incat membrii NetRealCampaigns sa poata schimba aspectul mesajelor cu usurinta, fara a modifica continutul. Sistemul contine si un modul complex de statistici, membrii putand astfel monitoriza succesul campaniilor lor.