Noul site Tree.ro »

Chiar daca aveti o afacere mai "pamanteasca" si nu va propuneti sa oferiti servicii complexe online, Internetul poate fi utilizat mai mult decat pentru simpla publicare a unei brosuri.

Daca este sa analizam la rece activitatea de informare pre-vanzare si de suport post-vanzare, putem spune cu certitudine ca aceasta are foarte multe aspecte repetitive. Care presupun insa costuri mari. Mai mult, calitatea suportului este afectata de intarzieri, raspunsuri partiale si dificultati de comunicare.

Iar daca pentru un om repetitivitatea este o povara, pentru automatizare este cea mai de dorit situatie. Asadar aplicatiile online pot solutiona unele dintre problemele de informare/suport clienti.

Diferite tipuri de solutii: calculatoare pentru estimari, informari cotatii (FXOnline.co.jp), formulare pentru diverse necesitati, baze de articole informative (NetReal.net), intraneturi pentru colaborarea intre angajati si pentru suport, extraneturi pentru comunicarea cu partenerii, beneficiarii si forta de vanzari.