Noul site Tree.ro »

Intranet Adevarul

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:

Adevarul Holding este un trust de presa recent format, dar avand in portofoliu publicatii cu istorie pe piata media autohtona. Trustul Adevarul Holding este format din Adevarul, cotidian de traditie, publicatiile Dilema Veche, Dilemateca si Romania literara, proiecte care au creionat mass-media cultural-literare de la inceputul anilor `90. De curand, Adevarul Holding a lansat cotidianul Click, cotidian cu o ascensiune rapida pe piata tabloidelor.

Obiective:

Punând un foarte mare accent pe dezvoltare si urmarind deci cresterea capacitatilor corelate cu reducerea costurilor, Adevarul Holding dorit implementarea unei serii de programe menite a spori eficienta companiei din punct de vedere al investitiilor si al profitului.

Solutia:

Colaborând îndeaproape cu Adevarul Holding, TreeWorks a dezvoltat o solutie Intranet complexa, sigura si, în acelasi timp, usor de utilizat.
TreeWorks a oferit o solutie in concordanta cu obiectivele trustului Adevarul Holding atfel incat sistemul sa eficientizeze activitatea companiei. Tot în cadrul procesului de eficientizare a activitatilor companiei,
Adevarul Holding - care are în prezent aproximativ 800 de angajati si un numar foarte mare de parteneri - a intuit importanta distribuirii în timp util a fluxului informational catre personal si colaboratori. Avea nevoie deci de un
sistem prin care sa comun ce cât mai eficient si rapid cu acestia fara a creste însa numarul de personal, costurile sau timpul investit.