Noul site Tree.ro »

DCgroove.com - Take 3

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
DC Groove organizeaza faimoase petreceri braziliene si sud-americane, atractii deosebite ale vietii de noapte din Washington. Versiunea 2006 a site-ului DCGroove a reprezentat o noua provocare pentru TreeWorks, mai ales dat fiind ca si versiunile anterioare fusesera realizate tot de noi.

Obiective:
Dat fiind caracterul foarte dinamic al industriei divertismentului, industrie supusa modelor si trendurilor, clientul a dorit o noua imagine a website-ului DCGroove.com, o imagine moderna care sa contribuie la mentinerea companiei sale in topul organizatorilor de petreceri.

In acelasi timp, site-ul trebuia sa-si mentina standardele de uzabilitate, care faceau usoara navigarea si orientarea vizitatorilor in cautare de informatii.

Solutia:
TreeWorks a creat un website modern si plin de viata care reflecta spiritul cald si iubitor de distractii al continentului sud-american. Design-ul se bazeaza pe doua culori tari, vii, verde si galben apartinand steagului Braziliei. Are linii elegante inspirate de un corp surprins in plin dans latino, "fierbinte" si un concept avangardist.

Sectiunile website-ului sunt cele caracteristice: o sectiune de prezentare a companiei si a proprietarilor ei, cluburile participante, un calendar cu evenimentele si petrecerile DC Groove, o galerie foto, un modul de rezervari online si, bineinteles, informatiile de contact. Vizitatorii care doresc sa fie tinuti la curent cu activitatile DC Groove beneficiaza si de un newsletter.

Website-ul are un modul de audio-streaming ale carui piese se pot schimba fara a interactiona cu sursa Flash. De altfel, intregul continut al website-ului poate fi schimbat cu usurinta prin intermediul interfetei de administrare de tip CMS (sistem de administrare a continutului).