Noul site Tree.ro »

Money.ro

Descrierea Proiectului

Prezentare generala:

Money.ro este challenger-ul pe care grupul de presa Realitatea-Catavencu il lanseaza in lupta cu celarlalte grupuri de presa in zona business. Tinand cont de portofoliul grupului Realitatea-Catavencu, site-ul Money.ro centralizeaza informatiile de business produse pe celelalte canalele media, dar ofera si materiale create special de echipa editoriala proprie.

Portofoliul Realitatea-Catavencu cuprinde unele dintre cele mai puternice branduri de conţinut şi de încredere din tara, inclusiv cea mai importanta televiziune de stiri (Realitatea TV) şi primul canal dedicat business-ului (The Money Channel). Grupul mai cuprinde si publicatii importante ca “Academia Catavencu”, “Cotidianul”, “Business Standard”, “Tabu”, posturi de radio ca “Realitatea FM”, “Radio Guerilla”, agentia de presa “NewsIn” si divizia de new media “F5 Webcorp”.

Obiective:

Grupul Realitatea-Catavencu a dorit ca acest site sa inglobeze cat mai bine informatiile din domeniul business aparute in cadrul diverselor publicatii si care sa ofere plus-valoare prin punerea la dispozitie a unor facilitati noi pentru site-urile de business din Romania, atat din punct de vedere al continutului editorial cat si al serviciilor online oferite. Site-ul Money.ro ofera cititorilor sai o platforma online complexa, impartita in mod coerent pe sectiuni usor de accesat, care sa urmeze un design specific acestui tip de site-uri.

Solutia:

Money.ro este primul portal de business multibrand integrat din Romania, oferind in timp real, informatii relevante pentru fiecare categorie de cititori de presa online de business. Site-ul inglobeaza tot continutul specific produs de grupul Realitatea-Catavencu, de pe sursele multiple si cel realizat exclusiv de redactia portalului.

Money.ro este dezvoltat pe o platforma Content Management System marca TreeWorks si structureaza informatia tipica mediului business cat mai bine, beneficiind in acelasi timp de facilitatile web 2.0 necesare unui astfel de site. TreeWorks a realizat, folosind platforma sa de Content Management System, un website complex, ale carui sectiuni sunt usor de innoit prin utilizarea interfetei administrative ideale in cazul utilizarii acesteia de catre persoane fara cunostinte specializate in domeniul web.

TreeWorks a realizat pentru grupul Realitatea-Catavencu atat noul site Money.ro, design-ul  site-ului Catavencu.ro, cat si proiecte TPU.ro si HEYO.ro in colaborare cu divizia de new media F5 Corp. TPU.ro este o platforma colaborativa unde oamenii au posibilitatea de a primi raspunsuri la intrebarile lor, de a invata lucruri noi, de a relationa, iar HEYO.ro este prima retea sociala web 2.0 dedicata competitiilor.