Noul site Tree.ro »

RittenHouseMovie.com

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Rittenhouse Square
este un documentar despre un mic parc din Philadelphia, considerat de specialistul in planificare urbana Jane Jacobs drept un model de parc orasenesc. TreeWorks a creat un website de prezentare care sa informeze si sa atraga cumparatori potentiali ai versiunii pe DVD.

Obiective:
TreeWorks a urmarit sa creeze un website care sa reflecte spiritul de comunitate al documentarului, un website unic care sa sprijine si sa creasca valoarea filmului, si in acelasi timp sa fie asemanator structural cu alte website-uri media similare.

Solutia:
TreeWorks a realizat un website usor de navigat care rezoneaza cu spiritul documentarului. De asemenea, s-a folosit Macromedia Flash pentru a definitiva un aer dinamic si modern.

Designul creaza o atmosfera odihnitoare, iar paleta sa coloristica este dominata de verde si de gri. Sectiunile website-ului sunt tipice pentru website-urile de media: sectiuni informative ( biografii pentru distributie si pentru realizatori, ultimele stiri si o sectiune pentru presa), un centru media (reclame la film, poze wallpaper-uri) si un magazin online.