Noul site Tree.ro »

Noua versiune Primatv.ro

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:

PrimaTV este unul dintre cele mai importante canale TV din Romania facand parte din trustul SBS Broadcasting Group, cu productii de divertisment adresate unui public tanar. SBS Broadcasting Group este una dintre cele mai importante companii media din Europa detinand in Romania pe langa canalul Prima TV, Kiss TV si radiourile Kiss FM si Magic FM.
Pentru a se prezenta la standardele impuse de pozitia si importanta grupului media din care face parte, Prima TV a dorit refacerea site-ului pentru o mai buna reflectare a valorilor de brand ale postului si sa permita actualizarea rapida a continutului.
Structura platformei www.primatv.ro vizeaza structura specifica site-urilor media importante si cuprinde urmatoarele:
In prima pagina se regaseste un player video, programul pe zile al postului, stiri despre post si inteviuri cu vedetele Prima TV. Tot pe prima pagina exista si o rubrica de download, utile si un sondaj.
Celalalte pagini incluse in site-ul Prima TV sunt paginile dedicate emisiunilor, vedetelor, programului, stiri, filme si seriale, megastar, jocuri si concursuri. De asemenea site-ul mai ofera si un chat, forum dar si un newsletter. 

Obiective:

PrimaTV si-a dorit in primul rand un website dinamic si tineresc prin intermediul caruia sa poata interactiona cu publicul sau tinta.

Solutia:

Situl creat de TreeWorks este organizat in sectiuni specifice unui website media de divertisment (emisiuni, filme, vedete, program TV, concursuri, jocuri) si permite  inserarea de materiale multimedia si de galerii de imagini in paginile relevante.
Tinandu-se cont de faptul ca legatura stransa cu publicul tinta este o caracteristica a brandului, situl contine o mare varietate de modalitati de interactionare cu acesta. Vizitatorii pot afla oricand detalii despre toate emisiunile PrimaTv si despre realizatorii acestora, pot primi saptamanal pe e-mail cele mai importante stiri precum si alte informatii utile, iar intrand pe blog pot citi si comenta opiniile vedetelor preferate.
TreeWorks a realizat, folosind platforma sa de Content Management System, un website complex, ale carui sectiuni sunt usor de innoit prin intermediul unei interfete administrative care poate fi folosita fara cunostinte specializate in domeniul calculatoarelor.