Noul site Tree.ro »

DCgroove.com - Take 2

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Proprietarul DCGroove.com, site realizat de catre TreeWorks, a decis sa isi modifice radical situl pentru a tine pasul cu noile tendinte in domeniul muzical.

Obiective:
Pentru a se sincroniza cat mai bine cu aceste tendinte, s-a dorit o prezenta online vibranta, plina de viata, care sa puna in lumina valentele sud-americane ale majoritatii petreceriilor realizate. De asemeni s-a dorit realizarea unei interfete Flash cu un continut usor editabil.

O alta cerinta obligatorie a acestui proiect a fost realizarea unui modul de audio streaming care sa permita schimbarea pieselor redate fara a se interveni in sursa Flash.

Solutia:
Noul sit DCGroove.com se caracterizeaza printr-un vizual plin de prospetime, revigorant, ce doreste sa introduca vizitatorul in atmosfera cluburilor si petrecerilor DCGroove.

Vizitatorii pot face rezervari pentru petrecerile viitoare, isi pot imprima tichete de participare, se pot inscrie la newsletterul DCGroove, etc. Tot continutul textual al sitului poate fi modificat din modulul de Content Management (fiind transmis interfetei Flash prin intermediul unui sistem de fisiere XML)

O atentie aparte s-a acordat in partea de back-end aplicatiei de Email Marketing. Data fiind importanta acesteia in mixul de marketing al sitului, s-a creat o aplicatie robusta care sa permita manevrarea usoara a bazei de date considerabile de care dispune Dcgroove.com, integrand de asemeni facilitati de raportare (rata deschidere, rata de click, rata de bounce etc) si facilitati de bounce management.