Noul site Tree.ro »

Mentarex.ro

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Mentarex.ro este site-ul de prezentare al psihoterapeutei Lena Rusti. Este un website elegant, care contine pe langa sectiunile clasice biografice si de descriere a serviciilor, numeroase resurse informative pentru vizitatori.

Obiective:
Clienta a dorit un website modern, care sa sublinieze valorile sale, usor de navigat si de administrat.

Solutia:
TreeWorks a creat un website bilingv (in romana si engleza), cu un design modern bazat pe rosu si gri, o alegere neobisnuita si originala pentru un website de acest tip. Sectiunile sale cuprind o biografie a Lenei Rusti, o prezentare a Mentarex si a serviciilor pe care le ofera (atat personale cat si corporative) si o sectiune exhaustiva cu resurse (articole, ghiduri, dictionare).

Website-ul a fost construit pe platforma proprie de CMS (sistem de administrare a continutului), care permite actualizarea usoara si in timp real a continutului, administratorul neavand nevoie de cunostinte specializate in materie de calculatoare.

Continutul a fost optimizat pentru motoarele de cautare, atfel incat website-ul sa obtina pozitii fruntase in cautarile pentru cuvintele cheie specifice.