Noul site Tree.ro »

Psihoterra.ro

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Clientul este psihoterapeutul Anca Nicolae, coautor al cartilor "Introducere in psihodrama clasica - Orientari in Psihoterapia Experientiala - 2000, "Primii pasi - Ghid de asistare psiho-sociala a familiilor afectate de HIV/SIDA si a personalului implicat in ingrijirea lor" - 1999, "Umorul ca forma de terapie - Psihoterapie Experientiala" - 1997.

Psihoterra.ro nu este doar un site de prezentare al activitatii unui psiholog, ci contine de asemenea o multitudine de resurse ce pot veni in ajutorul persoanelor interesate.

Obiective:
S-a dorit prin acest site sa prezinte celor interesati o modalitate de consiliere, ajutor psihologic si psihoterapie online.

Solutia:
Realizat cu ajutorul solutiei noastre de Content Management, site-ul Psihoterra.ro contine o sectiune de prezentare, oferta site-ului si indemnul psihoterapeutului, o sectiune de articole, un dictionar al celor mai frecventi termeni din domeniul psihologiei, linkuri utile, o comunitate (forum) unde utilizatorii pot introduce mesaje pe site beneficiind de raspunsul psihologului si al celorlalti utilizatori si o lista de intrebari frecvente. Toate sectiunile pot fi usor actualizate cu ajutorul interfetei online.