Noul site Tree.ro »

StrutTheMovie.com

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
In fiecare an in ajunul Anului Nou, Philadelphia - orasul dragostei fratesti - se transforma in capitala mondiala a suprarealismului. Electricieni, marinari, instalatori, politisti si toti ceilalti vrajitori ai clasei muncitoare se transforma pentru 14 ore in personaje fabuloase ce ne amintesc de "Commedia del Arte".

Max L. Raab Productions, compania unuia dintre producatorii arhicunoscutului "Portocala mecanica", a realizat un documentar de lung metraj prezentand aceasta parada, iar filmul s-a bucurat de un mare succes la public si la critica, inclusiv prin obtinerea unor numeroase premii.

Obiective:
StrutTheMovie.com
s-a dorit a fi destinat promovarii si comercializarii DVD-ului.

Solutia:
Proiectul web a fost realizat de TreeWorks si contine prezentari generale ale filmului, sisteme de vizualizare online ale unor secvente din film, sisteme de comanda online a DVD-ului si a CD-ului cu soundtrack-ul inregistrat, un sistem de trimitere de post-card-uri online, o galerie foto, un sistem de promovare prin oferirea de bannere gratuite, precum si un sistem de newslettere.

Interfata de administrare permite gestionarea comenzilor, adaugarea de noi materiale si sectiuni, monitorizarea traficului, fiind accesibila unui utilizator fara pregatire speciala.