Noul site Tree.ro »

ProCinema.ro

Descrierea Proiectului

Prezentare generala

Parte integranta a concernului Media Pro, Pro Cinema a devenit in scurt timp unul dintre cele mai renumite posturi cu profil orientat catre divertisment din Romania. Pentru a sublinia acest lucru, TreeWorks a realizat un concept modern care sa reflecte in totalitate stilul dinamic al postului.

Obiective

Concentrandu-se in principal pe interactiunea cu telespectatorii sai, Pro Cinema a dorit o interfata dinamica si prietenoasa, care sa permita acestora sa gaseasca usor informatiile ce ii intereseaza.

Solutia

Site-ul realizat de TreeWorks este organizat in sectiuni specifice oricarui mare site de media - filme, seriale, documentare, emisuni- permitand o navigare placuta si intuitiva. In aceasta platforma complexa vizitatorii pot gasi orice stire de interes pentru ei, atat despre programul postului cat si despre lumea filmului in general, fiind informati in timp real in legatura cu filmele si serialele ce ruleaza pe post, precum si cu cele mai recente stiri din cinematografia internationala.

Pentru o mai mare interactivitate cu telespectatorii sai, Pro Cinema ofera acestora recomandari zilnice, un top al productiilor pe care le pot urmari precum si o sectiune de bloguri unde isi pot exprima parerile despre cele mai controversate subiecte cinematografice ale momentului.

Folosind platforma sa de Content Management System, TreeWorks a realizat un site dinamic, ale carui sectiuni sunt usor de actualizat prin introducerea de stiri, galerii foto, recomandari zilnice, articole, evenimente. In plus, TreeWorks a facut posibila optimizarea pentru o mai buna pozitionare in motoarele de cautare pentru cuvinte-cheie relevante.