Noul site Tree.ro »

Noua versiune Gustos.ro

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:

Gustos.ro este cel mai important portal gastronomic din Romania, avand constant un numar de vizitatori unici mai mare decat principalele site-uri concurente. Gustos.ro este imparitit pe urmatoarele sectiuni:
Retete- Aceasta sectiune contine peste 16.000 de retete, impartite pe categorii.
Articole- Aici, utilizatorii Gustos.ro pot afla cele mai noi sfaturi din bucatarie sau cele mai interesante povesti ale unor preparate sau alimente culinare. Sectiunea este updatata saptamanal.
Carti de bucate electronice- Din aceasta sectiune, utilizatorii pot descarca gratuit pe computerul propriu trei carti de bucate electronice (in format .pdf), “Retete traditionale romanesti”, “Retete din bucataria internationala” si “Retete culinare exotice”.
Gustos Mixer- Acest feature ii furnizeaza userului retete in functie de ingredientele pe care acesta le are deja in frigider. Astfel, utilizatorul este sa aleaga un numar de ingrediente, iar programul sa ii genereze un numar de retete ce contine acele produse.
Restaurante- Baza de date a Gustos.ro este una dintre cele mai complete din on-line-ul romanesc. Cu peste 2.000 de restaurante din 93 de orase si peste 4.000 de comentarii, aceasta sectiune ofera utilizatorilor informatii complete despre fiecare local in parte.
Bloguri gustoase- In dorinta de a incuraja comunitatea blogurilor culinare, Gustos.ro a decis sa monitorizeze cele mai importante bloguri din acest domeniu. Astfel, in sectiunea “Bloguri gustoase”, userii pot vizualiza o lista cu cele mai recente posturi, pot vizita blogurile cu pricina si pot naviga prin arhiva. De asemenea, pentru a stimula comunitatea, Gustos.ro premiaza, saptamanal, cel mai activ blog culinar cu distinctia “Blogul saptamanii”.
Forum- Aceasta sectiune are menirea de a crea o comunitate cat mai extinsa, in care sa se poata dezbate orice tip de subiecte culinare (si nu numai).
Newsletter- Utilizatorii Gustos.ro primesc, saptamanal, cele mai noi vesti de la noi prin intermediul unui newsletter, ce contine trei articole, recomandari de retete sau de restaurante.

Obiective:

Gustos.ro s-a dorit a fi un website cu o interfata simpla si prietenoasa, in ton cu tema culinara, usor de navigat si de folosit de catre vizitatori. Gustos.ro doreste sa-si mentina pozitia de lider in domeniul culinar on-line.

Solutia:

Gustos.ro s-a pozitionat pe piata ca un site culinar ce inglobeaza trei directii: Gustos.ro iti da sfaturi referitoare la masa acasa, in oras si in vacanta. Astfel, de la idei de retete pana la recomandari de restaurante din orasul tau sau din cele mai importante destinatii turistice, Gustos.ro ofera o viziune globala asupra domeniului culinar. Cu un design glossy si articole pozitionate in sfera high-end, Gustos.ro ofera utilizatorilor cele mai noi sfaturi culinare prin intermediul articolelor. De asemenea, site-ul nostru doreste sa incurajeze comunitatea culinara on-line si, astfel, a implementat un sistem prin care principalele blog-uri culinare sunt monitorizate, pentru ca utilizatorii sa poata urmari zilnic cele mai recente posturi din blogosfera.