Noul site Tree.ro »

Noua versiune Protv.ro

Descrierea Proiectului

Prezentare generala:
Mereu atent la dorinţele clienţilor pentru a oferi informaţii de interes într-un format uşor digerabil de publicul ţintă, PRO TV a dorit nu numai să îşi împrospăteze imaginea în mediul virtual, ci să creeze un canal media în sine. TreeWorks a creat un nou portal care reprezintă o desprindere categorică de formatul tradiţional practicat pe internet de canalele de televiziune din Romania.

Obiective:
PRO TV a dorit o soluţie complexă, dar în acelasi timp uzabilă pentru toţi utilizatorii şi uşor de administrat de echipa proprie de conţinut, astfel încât să ţină pasul cu ultimele noutăţi şi să răspundă eficient şi în timp util solicitărilor utilizatorilor.

Solutia:
Pornind de la scopul PRO TV şi de la publicul-ţintă, împreună cu echipa de comunicare online a PRO TV-ului, s-a oferit o soluţie de administrare a conţinutului web care să permita clientului nu doar să preia controlul complet asupra conţinutului de web, dar şi să-şi atingă obiectivele în acelaşi timp, prin colectarea, administrarea eficientă si crearea unui portal bogat în informaţie care să se adreseze publicului larg.

TreeWorks a realizat un CMS complex care să permită gestionarea eficientă a continutului textual şi a surselor foto, video, audio, precum şi a părţii de interrelationare şi cross promoting cu alte canale pe internet ale trustului Media Pro.

Sistemul este dublat de posibilitatea utilizatorilor de a veni cu un conţinut participativ (users generated content) prin intermediul blogurilor, sectiunii MyProTv si a feed-urilor RSS puse la dispoziţie de noul format.

Administrarea sitului poate fi efectuata foarte usor prin intermediul unei interfete web care permite editorilor - cu sau fără experienţă în domeniul IT - să creeze, să editeze, să administreze şi să publice orice tip de conţinut (articole, stiri, continut video, imagini etc.) fără efort.

Pentru mai multe detalii puteti citi pe site studiul de caz.