Noul site Tree.ro »

Primatv.ro

Descrierea Proiectului

Prezentare generala:
PrimaTV este una dintre cele mai importante televiziuni din Romania, focusandu-se pe productiile de divertisment adresate tinerilor si facand parte din SBS Broadcasting Group, una dintre cele mai importante companii media din Europa - care mai detine in Romania si alte canale media, cum ar fi TvKlumea, KissFM si Radio Star Network.

Pentru a se alinia la standardele impuse de pozitia si importanta grupului in media europeana, PrimaTV a vrut o solutie web care sa ilustreze valorile de brand ale postului si sa permita actualizarea facila a continutului.

Obiective:
PrimaTV si-a dorit in primul rand un website dinamic si tineresc prin intermediul caruia sa poata interactiona cu publicul sau tinta.

Solutia:
Situl creat de TreeWorks este organizat in sectiuni specifice unui website media de divertisment (emisiuni, filme, vedete, program TV, concursuri, jocuri) si permite  inserarea de materiale multimedia si de galerii de imagini in paginile relevante.

Tinandu-se cont de faptul ca legatura stransa cu publicul tinta este o caracteristica a brandului, situl contine o mare varietate de modalitati de interactionare cu acesta. Vizitatorii pot afla oricand detalii despre toate emisiunile PrimaTv si despre realizatorii acestora, pot primi saptamanal pe e-mail cele mai importante stiri precum si alte informatii utile, iar intrand pe blog pot citi si comenta opiniile vedetelor preferate.

Mai nou, utilizatorii au posibilitatea de a-si face singuri programul, la sectiunea “Alege-ti filmul” putand vota programul care va fi difuzat joi seara de la ora 20:00.

TreeWorks a realizat, folosind platforma sa de Content Management System, un website complex, ale carui sectiuni sunt usor de innoit prin intermediul unei interfete administrative care poate fi folosita fara cunostinte specializate in domeniul calculatoarelor.