Noul site Tree.ro »

ProTv International

Descrierea Proiectului

Prezentare

Pro Tv International se numara printre televiziunile din cadrul concernului Media Pro, avand ca tinta principala reinnoirea si improspatarea imaginii in mediul virtual si familiarizarea romanilor din diaspora cu grila de programe Pro Tv. 

Obiective

Noua conceptie a echipei Pro Tv International a constat in accentuarea rolului comunitatii si oglindirea aspectelor specifice ale romanilor de peste granite, urmarind in acelasi timp sporirea importantei emisiunilor cu specific traditional din grila de programe si sectiunea de stiri pentru romanii din diaspora.
Pentru ca deja si-a capatat statutul de televiziune pilon, urmarind indeaproape activitatile cotidiente si evenimentele de actualitate ale romanilor, Pro Tv International isi propune sa promoveze si varianta de Online Tv. Optiunea Online Tv propune telespectatorilor din afara sa urmareasca online emisiunile Pro Tv, lucru usor realizabil prin constituirea unui abonament lunar.

Solutia

TreeWorks a realizat un site elegant, adaptat stilului international, bazat pe CMS propriu, puternic dezvoltat in house, care permite activarea facila a continutului, oferind posibilitatea introducerii de stiri proprii, galerii foto, video, articole, anunturi de evenimente.
Fidel abonatilor sai, Pro Tv International a cautat modalitati de a fi in permanenta aproape de telespectatori prin : newsletter, forum, recomandari zilnice. Treeworks a facut posibil nu doar acest lucru, ci si optimizarea unei mai bune pozitionari in motoarele de cautare pentru cuvintele relevante ( emisiuni, vedete preferate, stiri Pro Tv ).