Noul site Tree.ro »

InfoPro.ro

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
InfoPro.ro
este website-ul unuia dintre cele mai de succes posturi de radio din Romania. Sectiunile sale sunt cele traditionale unui mare website media: stiri, emisiuni, echipa de realizatori, putandu-se adauga si altele, in functie de necesitati.

Obiective:
InfoPro si-a dorit un website dinamic si tineresc prin intermediul caruia sa poata comunica cu ascultatorii sai. Sistemul trebuia sa permita reinnoirea continutului in real time, in concordanta cu nevoile postului de radio.

Solutia:
TreeWorks a realizat, folosind platforma sa de Content Management System, un website simplu si elegant, ale carui sectiuni sunt usor de innoit prin intermediul unei interfete administrative care poate fi folosita fara cunostinte specializate in domeniul calculatoarelor. Vizitatorii pot afla oricand detalii despre toate emisiunile InfoPro si despre realizatorii lor.

InfoPro mentine contactul cu ascultatorii prin intermediul forumului si al newsletterului, cat si prin intermediul concursului Reporter InfoPro. Pentru a facilita accesul la informatie al ascultatorilor sai, InfoPro.ro pune la dispozitia lor posibilitatea de a asculta postul de radio online atat in versiunea broadband, cat si dial-up.