Noul site Tree.ro »

Gustos.ro

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Gustos.ro
este un portal gastronomic cu peste cinci mii de retete culinare, atat cu specific national, cat si din bucataria internationala. Vizitatorii pot printa retetele, le pot recomanda prietenilor si le pot nota in functie de cat sunt de gustoase. In plus, echipa Gustos le-a pus la dispozitie carti virtuale de bucate pe care le pot descarca pe computerul personal si, de asemenea trimite prietenilor.

Gustos.ro beneficiaza de un motor de cautare special numit Gustos Mixer, unde pot obtine numai retetele continand anumite ingrediente

Obiective:
Gustos.ro s-a dorit a fi un website cu o interfata simpla si prietenoasa, in ton cu tema culinara, usor de navigat si de folosit de catre vizitatori.

Solutia:
Folosind platforma de Content Management System, TreeWorks a creat un website al carui continut poate fi innoit si completat foarte usor. Paginile website-ului au o structura prietenoasa cu motoarele de cautare, crescand astfel pozitionarea si vizibilitatea.

Interfata si modalitatile de interactionare a vizitatorilor cu website-ul sunt simple si usor de folosit. Retele sunt organizate atat dupa tipul lor (aperitive, supe, dulciuri) cat si dupa tara de provenienta. Vizitatorii pot folosi pentru a cauta retete atat un motor de cautare clasic, cat si aplicatia Gustos Mixer. Pentru a facilita gasirea retetei dorite, fiecare reteta are in josul paginii linkuri spre retete asemanatoare.

Membrii inscrisi beneficiaza de newsletterul bilunar Gustos, ce contine articole cu tema culinara si selectii de retete facute de echipa editoriala.