Noul site Tree.ro »

ProTV.ro

Descrierea Proiectului

Prezentare generala:
Celebrand 10 ani de la prima emisie, ProTV, cel mai important post de televiziune din Romania, a decis sa isi improspateze imaginea in mediul virtual. TreeWorks a realizat un concept modern care sa sublinieze faptul ca ProTV a fost si ramane liderul in audio-vizualul romanesc.

Obiective:
ProTV a dorit sa poata comunica mai clar si mai eficient cu telespectatorii sai. S-a dorit o interfata mai simpla si mai accesibila vizitatorilor.

Solutia:
Situl ProTV este organizat in sectiuni specifice marilor situri de media: vedete, emisiuni, seriale, filme, program TV, stiri, putandu-se adauga si alte sectiuni noi, in functie de necesitati. Conceptia sitului permite inserarea de materiale multimedia si de galerii de imagini in paginile relevante.

Deoarece contactul strans cu telespectatorii este o caracteristica a brandului ProTV, situl contine o mare varietate de modalitati de interactionare cu acestia: newsletter, forum, recomandari zilnice, precum si posibilitatea de alertare prin email in momentul in care ProTV difuzeaza filme cu actorii sau regizorii preferati de utilizatori.

Administrarea sitului poate fi efectuata foarte usor prin intermediul interfetei web, asigurandu-se posibilitatea de actualizare continua (in timp real) a continutului. Situl corespunde standardelor in vigoare la nivel international, fiind de asemenea optimizat pentru o buna pozitionare in motoarele de cautare pentru cuvintele relevante (vedete ProTV, emisiuni ProTV).

Site-ul Protv.ro a fost reactualizat.