Noul site Tree.ro »

Cheetah Find

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:
Cheetah Find
este un portal web si un provider de resurse gratuite: template-uri, clipart, fotografii, stiri. Scopul acestui website este de a oferi o modalitate centralizata de access liber la informatia gratuita, caracteristica de baza a internetului. Vizitatorii isi pot adauga si website-urile lor la directorul web, prin intermediul unei interfete usor de folosit.

Obiective:
Cheetah Find s-a dorit a fi un website competitiv, care sa iasa in evidenta din multitudinea website-urilor de acelasi gen, atat prin functionalitatea ridicata, cat si prin interfata grafica atragatoare.

Solutia:
TreeWorks a realizat un website usor de intretinut si de innoit fara cunostinte specializate in materie de calculatoare. Design-ul prietenos al interfetei este orientat catre functionalitate, vizitatorul putand sa scaneze rapid sectiunile website-ului.

Vizitatorii au la dispozitie un director web organizat in 10 sectiuni de baza, cu un motor de cautare integrat care le ofera un acces rapid si facil la informatia dorita. Website-ul ofera o serie de aplicatii si resurse folositoare, cum ar fi un motor de cautare pentru site-ul propriu, contoare de monitorizare a vizitatorilor unui website, template-uri si poze gratuite si multe altele.