Noul site Tree.ro »

Sport.ro

Descrierea Proiectului


Prezentare generala:

Website-ul realizat de TreeWorks este organizat in sectiuni specifice oricarui post TV sportiv. Asadar, utilizatorii au posiblitatea a se informa din domeniul ales intr-un mod simplu si rapid. Accentul a fost pus pe organizarea informatiilor in functie de domenii, astfel incat accesul sa se faca cat mai usor. De asemenea, pentru a spori interactivitatea, sport.ro a implementat jocul Goleador, in care utilizatorii isi pot face un cont si pot concura unul impotriva celuilalt. Mai mult, site-ul dispune si de un streaming live cu momente din programul sport.ro si o sectiune de livescores, updatata in timp real, unde utilizatorii pot vedea cele mai recente rezultate, detaliate, ale meciurilor importante din tara si strainatate. Si in cadrul acestei sectiuni exista posibilitatea de a restrange scorurile vizualizate la campionate locale, cupe internationale etc.

Obiective:

Sport.ro s-a dorit a fi un website cu o interfata placuta si prietenoasa, in ton cu tema sportiva, usor de navigat si de folosit de catre vizitatori. Sport.ro doreste sa devina cel mai important site de informatii sportive de pe piata romaneasca.

Solutia:

Printr-un design prietenos si dinamic si o organizare foarte buna a informatiei pe domenii de interes, site-ul sport.ro le furnizeaza utilizatorilor atat informatii proaspete, updatate zilnic, cat si jocuri interactive si o platforma de comunicare.